BlogSEO strategieSEO migratiesDatawarehousingDevelopmentOver mijContact

Hello World @ Michelkant.nl

By Michel Kant
Published in Ondernemerschap
November 24, 2020
2 min read

Hello World!

Michelkant.nl is live

Blogging is fun. They said… Nee, zonder gekkigheid, ik ben echt geen schrijver van huis uit. Maar ik heb wel een platform nodig voor mijn digitale zelf. Eentje waar ik geheel random kan bloggen over de laatste Artificial Intelligence awesomeness, daarna gelijk door kan over enterprise SEO en in mijn volgende verhaal de statistieken kan delen over mijn YouTube avontuur.

Mijn speeltuin

Deze site is daarom niets meer en niets minder dan een platform voor mijzelf om mijn gedachtes kwijt te kunnen. Voor mijn posts doe ik bijvoorbeeld niet altijd keyword research. Wel gaat het over een onderwerp dat zo dicht bij mij staat dat ik er iets over kwijt wil. Soms zul je dit ook terug zien op Linkedin, waar ik vrij actief ben. Het is mijn speeltuin. Ik heb wat ideetjes die ik hierin wil verwerken wanneer ik tijd heb. Ideeën gerelateerd aan marketing. Bijvoorbeeld het tonen van de keywords waarop de blog rankt vanuit GSC. En uiteraard performance tweaks om de site zo snel en soepel mogelijk te laten draaien. Dit is ook gelijk de main reason om GATSBY te gebruiken als framework, in plaats van standaard REACT. ReadingRooster.com draait wel op standaard REACT.

Hallo ondernemerschap

Dit jaar heb ik mijn freelance cariére officieel omgezet in ondernemen. Dus niet enkel en alleen maar freelancen, maar ook investeren. Investeren met zowel tijd als geld. En deze journey ga ik hier delen. Om te inspireren, maar ook om te ventileren.

SAAS, Freelance & Educatie

Dat zijn de drie magische activiteiten waarbinnen ik onderneem. Freelance werk kan ik tot op zekere hoogte aan en uit zetten. Zelf bepalen hoeveel tijd ik er in wil stoppen. Op het moment mijn brood en boter.

Met SAAS, dus mijn eigen digitale producten is het doel om maandelijks structureel inkomen te genereren. Het liefst doe ik niets anders dan aan één saas bedrijf werken, daar komen al mijn interesses samen. Maar dat is helaas niet zo eenvoudig op te zetten. Helemaal niet wanneer je het zelfstandig doet.

Educatie is mijn manier om terug te geven, terwijl het ook een vorm van (content) marketing is. Aan de ene kant werk ik als mentor voor een groep young professionals in digital marketing. We focussen ons met name op de ontwikkeling van belangrijke soft skills. Aan de andere kant ben ik zojuist begonnen met mijn YouTube avontuur. Een idee waar ik al langere tijd mee speel, maar nooit geen prioriteit voor heb gemaakt. Nu heeft het een doel: Het delen van technische skills voor de marketeer. Klik hier voor mijn kanaal: YouTube

Closing note

That’s it voor nu. Ik heb géén doel qua verkeer direct. Wel wil ik consistent gaan publiceren. 3 maanden proberen, net als met mijn YouTube kanaal. 3 maanden elke week één artikel hier en één video daar.

Michel

Blog header foto door: KOBU Agency


Tags

businessmarketingbranding
Next Article
Het YouTube Begin

Strategisch SEO in jouw mailbox?

Schrijf je dan gelijk in voor mijn nieuwsbrief.


Ik beloof dat ik je niet spam.

Michel Kant

SEO, Data & Programming Consultant

Topics

SEO

Ondernemerschap

Innovatie & Technologie

Related Posts

Het YouTube Begin
December 01, 2020
2 min

Nieuwsbrief

Zal ik je pro-actief mijn artikelen toesturen?


Ik beloof dat ik je niet spam.
© 2021, All Rights Reserved.

Mijn Diensten

SEO StrategieSEO MigratiesMarketing DatawarehouseMarketing Tool Development

Social Media